Manşet

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Rüyada sevdiği kızı görmek ne anlama gelir

Rüya tabirleri rüya tabirlerinde rüyasında sevdiği kızı görmek ne anlama gelir rüyada sevdiğin kızı gördüğünde bunun gerçek hayatta ne anlamı vardır.





 Kadın için erkekler için ne anlamı vardır ne anlama gelir. Rüya yorumcuları rüyasında sevdiğin kız yada sevdiğin erkeği görmenin ne anlama geldiğini şöyle yorumluyorlar.

 Rüyada sevdiğini görmek ondan güzel ve iyi haberler almak anlamına gelir. Eğer sevdiğinizle kavga ediyorsanız rüyanızda bu onunla iyi bir iletişim aranızda iyi bir şey olduğu anlamına gelir. Sevdiğini rüyasında gören ister erkek görsün ister bayan sevdiğini görsün bu gerçek hayatta evliliğe iyi bir adım olarak yorumlanabilir. Bekar bir insanın sevdiğini rüyasında görmesi onunla yani sevdiğiyle hayatta mutlu bir evliliğe adım atacağı anlamı taşımaktadır. 





 Evli iseniz ve rüyanızda eski bir sevgilinizi sevdiğinizi görürseniz bu gerçek hayatta evliliğinizi olumsuz etkiler evlilik içerisinde mutsuzluğa yol açabilir. Bu rüyanın yorumları kişinin evli yada bekar olmasına göre değişmektedir yukarıda anlatılanlara göre evli birisi eski sevdiğini görürse bu evliliğini olumsuz etkiler ve evlilik içerisinde mutsuzluğa yol açar ancak bekar biri sevdiğini rüyasında görürse buda kişinin sevdiğiyle mutlu bir evlilik yapacağı anlamına gelir. 


 Rüyanızda sizi mutlu ve neşeli iseniz ve sevdiğiniz hüzünlü ve mutsuz ise dikkat etmeniz gerekiyor bu durum sevdiğinizin size karşı olan duyguları zayıflıyor anlamı çıkarılabilir. Bu durumun tam tersi ise siz mutsuz sevdiğiniz mutlu olarak rüyanızda görürseniz sizin sevdiğinize karşı duygularınız zayıflıyor anlamı çıkar.




Rüyanızda sevdiğiniz kişiyi görmek sevdiğinizi güleryüzlü olarak gördünüz ise sevdiğinizde iyi bir haber almak anlamı çıkar. Rüyanızda sevdiğinizle kavga etmek demek sevdiğinizle evleneceğiniz anlamı çıkar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar