Manşet

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

İPhone'larda hangi uygulamalar yasak

İPhone'larda hiç bir zaman onaylanmayan uygulamalar neler biliyor musunuz? işte onlardan bazıları
iBoobs
iPhone’unuzu hareket ettirdikçeekrandaki bayanın gögüslerinin sallanmasına sebep olan bu uygulamaApple tarafından hiçbir zaman onaylanmadı.
Puff!
iPhone' unuzun mikrofonuna doğru üfleyince ekrandaki kadının eteklerinihavalandıran bu ilginç uygulama AppStore' da artık bulunmuyor.
Pocket Girlfriend
Ekrandaki bayan ile gerçekleştirdiğinizkonuşmalarda  “Benim hislerim hakkında neden konuşayım ki?” ya da “Bensürekli formda kalmak zorundayım ama senin böyle bir şeye hiçbir zamanihtiyacın yok.” gibi cümleler kuruyordu
iHottiez
Striptiz kulüplerindeki dansçı kızların gösterilerini iPhone' dan izlemeye yarayan bu uygulama Steve Jobs tarafından marketten kaldırıldı.
Slash
iPhone’nunuzu gerçek bir bıçağı tutargibi kavrayıp bıçaklama hareketleri yaptığınızda ünlü ‘Sapık’ filminin bıçaklama sahnesi ekranda beliriyor. İngiltere’de bu uygulamanın çıktığı günlerde gençlerin birbirini bıçaklama vakaları artınca uygulama marketten kaldırıldı.
Wikileaks
Dünyayı sarsan Wikileaks belgelerineiPhone üzerinden ulaşılmasını sağlayan bu uygulama iPhone uygulamamağazasına giriş yapamadı.
Me So Holy
Bu uygulama sayesinde resminizi kutsalbir figürün başının olduğu yerekoyabiliyordunuz. Ancak dini gruplarbunun bir hakaret olduğunu ileri sürerek uygulamanın kaldırılmasını istediler vekaldırıldı.
Herb Converter
Tütünlerin gramına ve çeşidine görefiyat belirleyen bu uygulamaya bazıkullanıcıların esrar gibi daha zararlı maddelerin de eklenmesini isteyinceApple bu uygulamayı tamamenkaldırdığını duyurdu.
I Am Rich
Apple' ın bu uygulamayı neden kaldırdığı hala bilinmiyor. Uygulama ileiPhone ekranına kırmızı bir elmas ve"ben zenginim" ibaresi getirilebiliyordu.Apple, bu uygulamayı kaldırana kadargeliştiricisi Rix Roos, 8 bin dolarıçoktan kazanmıştı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar